Kíváncsi arra, hogyan lehet a legtöbbet kihozni mobiltelefonjából? Próbálja ki ezeket a tippeket!

A mobiltelefon nagyon hasznos eszköz lehet, de ezek a kézi csodák sokkal többet tartalmaznak, mint csupán telefonálni. Ha már tudja, hogyan, sokat tehet a mobiltelefonjával. Nem számít, mit kell tennie, az alábbi tanácsok nagyon hasznosak lehetnek.

A mobiltelefon akkumulátorának élettartamának meghosszabbításához győződjön meg arról, hogy az alkalmazások nem mindig futnak a háttérben. Egyes alkalmazások továbbra is működni fognak, hacsak nem tiltja le őket, és ez gyorsan lemerítheti az akkumulátort. Ellenőrizze a beállításokat, hogy mit kell tennie annak érdekében, hogy kikapcsolja ezeket az alkalmazásokat és hosszabb ideig töltse az akkumulátort.

Fontolja meg egy használt telefon vásárlását, ha frissíteni szeretne, mielőtt a szerződése lehetővé teszi. Ez gyakran olcsóbb, mint új vásárlás, és nem kötődik egy adott szerződéses időszakhoz. Csak győződjön meg róla, hogy szolgáltatója támogatja a vásárolni kívánt telefont, és hogy könnyedén felveheti azt a tervébe.

Ha mobiltelefont vásárol a boltban, győződjön meg róla, hogy megkapja a pénzét azzal, hogy alkudozik a kereskedővel. Ez nem mindig működik, de gyakran kedvezményeket kap, amelyeket felhasználhat a telefonján vagy a telefonjára vonatkozó alkalmazásokhoz.

Ne használja a Wi-Fi-t a mobiltelefonján, ha olyan helyen tartózkodik, ahol hozzáférés van a számítógéphez. Sokan nem veszik észre, hogy ez egy egyszerű módszer a felesleges számlák összegyűjtésére. Jelentkezzen be a számítógépre, és mentse el az adatfelhasználást annyi időre, amelyre valóban szüksége van.

Használja a telefon hang-szöveg funkcióját, hogy időt takarítson meg és biztonságban legyen az úton. Ez lehetővé teszi, hogy az elmondott szavakat azonnal szövegessé konvertálja. Ha nem rendelkezik ezzel a funkcióval az okostelefonján, hozzáadhat olyan szoftvert, mint a ReQall, amely használni fogja.

Haggasson egy kicsit a következő telefon vásárlásakor. Általában nem számíthat arra, hogy a kiskereskedelem a kiskereskedelemben működik, de gyakran hatékony új mobiltelefon vásárlása esetén. Próbáld ki te is. Nem árthat, és az emberek gyakran 50 és 100 dollár között kapják az árat.

A legújabb modellek esetében valószínűleg nem lesz szükség tokra. Úgy vannak építve, hogy ma is tartsanak. Vannak esetek, amelyek erősebbé teszik a telefonokat, de megnehezíthetik a telefon használatát is. Nagyon gondosan gondolja át, mit szeretne csinálni.

Ha mobiltelefonjával szeretnél fényképeket készíteni, ne felejtsd el használni a zoomot. Nem nagyítja a kamerák módját. Lehet, hogy csak egy kép lesz, amely homályos. Ez azért van, mert nagyítja a képpontokat, nem pedig valóban közelebb kerül a képhez.

Lehet, hogy józan észnek tűnik, de a telefon kikapcsolása, ha éppen nem használja, remek mód az akkumulátor kímélésére és az akkumulátor élettartamának meghosszabbítására. Ha alvás közben nem várja a hívások fogadását, kapcsolja ki a telefont. Ha pedig olyan helyen tartózkodik, ahol nincs vétel, kapcsolja ki a telefonját, mert a szolgáltatás keresése gyorsan lemeríti az akkumulátor élettartamát.

A mobiltelefon megléte gyakorlatilag elengedhetetlen a mai összekapcsolt, mindig bekapcsolódó világban. Ha nincs mobiltelefonja, akkor úgy érezheti, hogy elszakad az összes barátjától és családjától. Az imént olvasott tippekkel és trükkökkel megbizonyosodhat arról, hogy mindig kapcsolatban áll azokkal az emberekkel, akiket szeret.